Dette arrangement er flyttet til den 25. september !!

Aydin Soei er sociolog og forfatter med etniske minoriteter som forskningsområde. Seneste udgivelse er samtalebogen Fædre – fortællinger om at blive til som far.

I bogen fortæller fem fædre ærligt om deres perspektiver på at være og blive far i Danmark. Det er fortællinger om to generationer af multietniske fædre og deres forskellige forhold til deres børn på godt og ondt samt en indikation af, hvor vi er på vej hen i dagens Danmark.

I foredraget belyser Aydin Soei udviklingen i faderrollen fra den autoritære til den omsorgsfulde far.

Lørdag, den 13. marts, kl. 14.00

Viborg Hovedbibliotek. Entre 50 kr.

Samarbejdspartnere: LOF Midtjylland, Viborg Folkeuniversitetet, Boligselskabernes Fællessekretariat, Bydelsmødrene i Viborg, Viborg Hovedbibliotek og Foreningen Norden