Generalforsamling og filmaften – Dette arrangement er udsat indtil videre!!!!!!!

Indkaldelse til Foreningen Nordens ordinære generalforsamling.

Der er udskiftning i bestyrelsen, og vi vil derfor opfordre foreningens medlemmer til at møde talstærkt op og sige farvel til afgående og byde velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer.

Traditionen tro byder foreningen på et glas og lidt sødt, og aftenen afsluttes med en nordisk film.

Den islandske film ‘Kvinde på krigsstien’ er en ”feel good” komedie om kvinden Halla, der erklærer krig mod den lokale aluminiumsindustri, som ødelægger hendes land og natur.

Hun går til ekstremer for at beskytte sit land, men situationen tager en uventet drejning, da en lille forældreløs pige kommer ind i hendes liv.

‘Kvinde på krigsstien’ griber fat i globale, relevante emner og behandler dem med humor, musikalitet og drama.

Mandag, den 1. marts Generalforsamling kl. 19.00

Film: Kvinde på Krigsstien kl. 19.30 på Viborg Hovedbibliotek lokale 3. Gratis adgang for alle.